Berita Terbaru & Panas secara real time.






Greuther fürth vs Bayern   Marco motta   Alter Ego   ITZY   Bajirao Mastani   Cádiz vs Barcelona   Persija Jakarta vs Persela Lamongan   Persebaya vs Bhayangkara FC   Roma vs Udinese   Aziz Syamsudin   
Innalillahi   #MyUniverse   JISOO AIRPORT GODDESS   Waspada Jangan Lengah   #MobilitasTetapProkes   #HITCeaJ   #jodohditanganantono   #sticker2ndwin   1 BILLION GALAXIES FOR RM   The Feels Concept Photo 3   komisi iii atensi peti sulut   MC JENO   Selamat Hari Tani Nasional   Yusril   hyunjin aotm for october   BEM SI   indonesia tangguhtumbuh   Vaksin Lindungi Kesehatan   ZHONG CHENLE THANK YOU   updatemingguan gerindra   loco is here   LALISA NEW PERFORMANCE   kerjautk indonesiaraya   KAI SEOUL FASHION WEEK   Celengan   Menyambut Seruan Allah   Pagii   Azis Syamsuddin   bersatu ikut vaksinasi   syariah islam kaffah   Baju   

 

Informasi terbaru tentang Best Kdrama



#sistar#infinite
@YanaEyfa
Ak rse dh 2 3 bulan xlayan kdrama bosan kot tkde mood nk tgk last tgk doom at ur srvice tu pon smpai ep10 je ...ak lyn variety show je best skit gelak2
Sep-25,2021 10:51
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Kimy
@PINKYMILKITA
@kdrama_menfess Jehyul still the best, pawangnya hanyang
Sep-25,2021 10:35
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

K-Drama Menfess
@kdrama_menfess
•kdm• yang udah nonton the best hit boleh kasih review nya?

Sep-25,2021 09:51
Suka:13   Retweet:0
                        
Tweet URL

In.lutfi
@IndahLutfi5
@idontknowmeya @kdrama_menfess Bener di school 2015 dia yg 1st lead tp yg menang best couple malah 2nd lead nya wkwkwk dan terjadi lg di startup
Sep-25,2021 09:17
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

beka
@rbekavv
@kdrama_menfess Best banget sih apalagi the witch keren banget ekspresi nya
Sep-25,2021 08:45
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL



fey
@haznutpie
@kdrama_menfess The best hit. Masih belum bisa mupon
Sep-25,2021 08:23
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

K-Drama Menfess
@kdrama_menfess
•kdm• Selamat Ulang Tahun untuk dua pria karismatik ini!
Semoga kalian bisa spending time with loved ones di sela-sela waktu sibuk kalian yaaa. All the best for you!❤️

https://t.co/8Neo6U7RpX




Sep-25,2021 07:06
Suka:92   Retweet:9
                        
Tweet URL

Airen Kiaile📌
@Kdramaaddctz
@kdrama_menfess Mertuanya Kim Mi So so the best wkwkwk
Sep-25,2021 03:25
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Putry Space 💕 |
@putrymary
@SyuhadaSuhain1 Aihh syu hahaha😂 alamak smpai gitu, takpee nnti ada cerita kdrama best put sharee lagi, ini teringat nak sharee sebab bagi put cerita ni best👏
Sep-25,2021 00:26
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

HeyJude
@moonhaneul02
@krdramafess seru banget ajib edan, one of the best kdrama tahun ini.
Sep-25,2021 00:12
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL



  Berita Terbaru
Menurut filsuf ini, media sosial adalah penjara besar yang dengan sukarela kita masuki.
https://t.co/z9ulEJ79c9
Sep-25,2021 10:00
Suka:62   Retweet:20
 VICE Indonesia @VICE_ID

 Lihat Tingkatan Berita Terbaru

hime🦦
@kittenmeowmmy
@xgunric @kdrama_menfess macem2 sih penyebabnya, lama2 woong egois, terus ada temen deketnnya cewe suka sama dia mana woongnya terlalu baik, sibuk kerja, sempet jadian sama cowo namanya babi, tapi lebih parah dari woong ewh 😾 akhirnya jadinya sama soonrok, soonrok best boy pokoknya 😾
Sep-24,2021 23:57
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

Putry Space 💕 |
@putrymary
Nak tgok kdrama best lagi?

I baru je habiskan satu kdrama semalam. Pun aku menangis juga🤣

Harsh truth about marriage💭

But i bagitahu awal2, jalan cerita ni slow untuk orang yg suka cerita rancak.

But slow yg ini i suka sebab each episod ada maksud tersendiri❤️

Sep-24,2021 23:31
Suka:5   Retweet:3
                        
Tweet URL

tya
@sweetbutpsychuu
@kdrama_menfess The best actor - idol menurut kamu siapa?
Sep-24,2021 23:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

tya
@sweetbutpsychuu
@kdrama_menfess The best actress - idol menurut kalian siapa
Sep-24,2021 23:25
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Fajar Fitriah Lestari
@Jarrrrr_
@kdrama_menfess Ini dia ini diaa
Biar ocn gelap tapi best bnget!
Sep-24,2021 22:53
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL



Cassano⁷⟭⟬ 🇵🇸
@ainaizzati__
semoga aku dah kahwin nanti tetap minat kdrama && webdrama best nak mampoih kot🥲
Sep-24,2021 22:17
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ˢᵘⁿᶠˡᵒʷᵉʳ
@dinisyaur
choi ae ra & ko dong man punya aegyo tak nyampah langsung haih best best!

https://t.co/WIvNVA5H2o
https://t.co/DVby9HrwXU
https://t.co/4Saum0hHQa




Sep-24,2021 22:15
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

jasmine⁷
@jxjasprite
Cuba korang suggest kan kdrama or movie yang best. I taktau nak tengok apaa 😭
Sep-24,2021 22:09
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

INVISIBLE
@t00thlesskiyowo
@kdrama_menfess gue ga sampe nangis sesegukan kayak nonton hi bye mama sih tapi my mister tuh lebih sesek anjir kek perih bgtttt. baguss bgt nder pokoknya jgn diraguin, menang best dramanya baeksang, trus dapet review yg bagus2 jg dari org terkenal
Sep-24,2021 22:09
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

na-biyaaaaaa🦋
@dsmbr29cprn
@kdrama_menfess Worth the hype sih, terlepas kontroversi plagiat apalah, still the best survivor game drama!
Sep-24,2021 22:00
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL


  Berita Terbaru
Mimbar Masjid Raya Makassar Dibakar OTK, Pelaku Diburu
https://t.co/cMjfBibdbr
Sep-25,2021 10:08
Suka:37   Retweet:11
 GELORA NEWS @geloraco

 Lihat Tingkatan Berita Terbaru

venn🐧
@cosmicdiary_
@ichamndn @kdrama_menfess Nonton yg manaa niii? Tapi dua-duanya best banget siii😭
Sep-24,2021 21:43
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

venn🐧
@cosmicdiary_
Tbh, masih dipegang Hot Stove League (yet). Tinggal tunggu The Veil sampai tamat dulu, kemungkinan sih bakal jadi his best kdrama yet.
Sep-24,2021 21:31
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

amira ^^
@havenblueprint
takde kdrama yg best ke sekarang 😩 aku bosan ni 😩😩😩
Sep-24,2021 21:24
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

crocowdile 😽
@ss_yussinta
@kdrama_menfess Belum bisa, cuma udah bisa milih the best drama yg pernah ak tonton. Yakni mr sunshine, ak kaya bangga banget udah nonton ni drama, romance deep banget padahal ga ada skinship mainnya perasaan, di ajak happy sepanjang drama tp seperti ditampar keras pas ending :(. G bisa move on
Sep-24,2021 21:12
Suka:11   Retweet:0
                        
Tweet URL

dewi🌼
@taejinyoonamin
@kdrama_menfess The best kdrama sih kalo buat aku, terlepas dari endingnya yg membagongkan yaa,, ini drama ceritanya gak ketebak dan keren parah, mana akhirnya juga gak pasti happy atau ending yaa😭😭😭
Sep-24,2021 21:10
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Clara Hermawan
@janov20
my mister aja yg belum ntn

3 lainnya the best kdrama beda genre
Sep-24,2021 21:08
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

nurhidayah
@nhz99
tengok korea ni dulu je best takde spoiler, takde acah pro cri kesalahan takde org terpaling acah kdrama. meluat
Sep-24,2021 20:53
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

nsfhr
@nsfhrshd
bila nak tengok tetiba je datang kdrama/kmovies yang best best dah kena tengok yang laen dulu errr
Sep-24,2021 20:51
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

nsfhr
@nsfhrshd
upcoming kdrama ni banyak sangat yang best best la, boleh slow tak sbb banyak lagi kdrama yang taktengok
Sep-24,2021 20:50
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

🧚🏻‍♀️
@farahwydnow
punya lama nok ke habis squid game ni, biasa kdrama best kejap je boleh habis ni 😅
Sep-24,2021 20:49
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ies
@shimnyk
@kdrama_menfess Kangen bgt.. Ini best drama sih
Sep-24,2021 20:24
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Putri 🦋
@putxyri
Esok cuti. Layan kdrama sampai subuh best jugak ni 😂
Sep-24,2021 19:53
Suka:3   Retweet:0
                        
Tweet URL

👑
@dohskyy
@kdrama_menfess Gitu" best boy banyak duit pula😂
Sep-24,2021 19:52
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

pentol begadang nonton kdrama
@D00WAB
@kdrama_menfess WKWKWKWKKWK GAPAPA NDER, YANG PENTING JAEHYEOK BEST BOY
Sep-24,2021 19:50
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Drucilla Valda
@__dreamerB
Kdrama hometown ni mcm best je
Sep-24,2021 19:21
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

iyainaja
@kusukasushi
@kdrama_menfess Best aktris jalur drama
Sep-24,2021 19:15
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Ern
@visualwinter
@kdrama_menfess Yang hijau best banget😍
Sep-24,2021 18:38
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

Caffiyenxiety
@Caffeinexiety_
Dalam banyak2 kdrama aku tengok, innocent defendent still the best.
Sep-24,2021 18:30
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

elsa⭐
@J1NYANGIE
@kdrama_menfess Fyi ini perwakilan korea untuk nominasi best webdrama di ACA2021

Sep-24,2021 18:02
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

bit #TeamAnxietyCell
@ggonebeen
@kdrama_menfess Best ost di tahun 2021 sejauh ini?
Sep-24,2021 17:58
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

లాలసా⁷/ bhavu పుట్టినరోజు 🌸
@imyourfilterxx
Villu best kdrama ani anukunaru emo 😟
Sep-24,2021 17:51
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Jieeeeeeeeeeee 🇲🇾🇵🇸
@hannis_najiehah
Baru second day dah bosan taktau nak buat apa 😭 12 days to go 😢 Suggest any movie or drama yang best best. Takmau kdrama 😢
Sep-24,2021 17:51
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Mdm.Shiela
@ShielaShan
@adyppp Boleh suggest kdrama yg storyline mcm hometown chachacha ni tak? Best plk layan santai2 je.
Sep-24,2021 17:49
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

• wawa • In dilemma
@suikidred
Movie / kdrama / cdrama apa yg best eh ? I bosan sangat ni
Sep-24,2021 17:37
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

☁️syu
@SyuhadaSuhain1
@iqzne betul. 2015 tu dots dgn doctors pun keluar juga actually byk yg best keluar. datang masa tgh hype drama lain hahaha sian hyun bin 🥲 rindu pula kdrama lama lama
Sep-24,2021 17:32
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Nis✨💘
@arskyme
@kdrama_menfess Mama rosa best ibu mertua 💓
Sep-24,2021 17:28
Suka:5   Retweet:0
                        
Tweet URL

blackrose.
@_alianazri
Kdrama apa best? Otak aku mcm tak function pulak tgk hospital playlist
Sep-24,2021 17:23
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

☁️syu
@SyuhadaSuhain1
hyde, jekyll me best😭 kenapa lah dia keluar dgn kdrama best best bahahah baru nak tengok.
Sep-24,2021 17:22
Suka:6   Retweet:1
                        
Tweet URL

K-Drama Menfess
@kdrama_menfess
•kdm• best actor & best actress termuda yang menang di baeksang siapa ya guys? menangnya krna project apa? boleh versi film/drama
Sep-24,2021 17:11
Suka:2   Retweet:0
                        
Tweet URL

maℓisa
@xxmalixoxo
@kdrama_menfess KANGEN DONGGGG, COUPLE TER LOVE KU❤️❤️❤️ THE BEST CHEMISTRY MY LUV SONGKANG SOHEE ayoo main bareng lagiii
Sep-24,2021 16:47
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

فيلذا
@fildzainsyira
mouse tu plot twist fuh pening nak faham kan , tapi kdrama paling best 😭👍🏼
Sep-24,2021 16:23
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ManR
@manroux_
@pudynzayn @Dramasapphic okay dah tengok google, sebab dia mix semua overall bukan kdrama je. Kan dah cakap best memang dia nominated la award ni 😝
Sep-24,2021 15:40
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

dy
@yuIianacndy
dah tengok semua kecuali dark hole. thriller kdrama is the best 😎
Sep-24,2021 15:29
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

no namessi.
@oppasmile
@morethanwiifii @kdrama_menfess best actress baeksang kalo diliat liat
Sep-24,2021 15:19
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

bae nisa
@khairunniszax
@kdrama_menfess MAD FOR EACH OTHER GEMES BGTT, NGAKAK JUGA DIDNXIDJJD BEST POKOKNYA
Sep-24,2021 15:10
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

na-biyaaaaaa🦋
@dsmbr29cprn
@kdrama_menfess Bagus sih cuma tetep best era 2016-2018 tuh drama romcomnya buanyak bgt. Dan seseru ituuu
Sep-24,2021 15:07
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

oz⁶
@jellygemoy
@kdrama_menfess b aja menurutku, best era 2015-2018
Sep-24,2021 15:01
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

K-Drama Menfess
@kdrama_menfess
•kdm• drama ini main cast nya rookie semua tapi bener2 sukses buat meranin karakternya, sampe² 2 castnya msuk nominasi best new actor/actress baeksang 😲

Sep-24,2021 13:49
Suka:237   Retweet:23
                        
Tweet URL

megat hafiy
@_megathafiy
Aku ni takdelah banyak sangat tengok kdrama, tapi dalam banyak-banyak yang aku tengok, kdrama ni jugaklah paling best.
Sep-24,2021 13:17
Suka:2   Retweet:0
                        
Tweet URL

𝒮𝒶𝒶𝓇𝒶 𝒩𝒶𝓎𝓁𝒶𝒶
@_Najimah
@nur911207 Kdrama selalu mcm tu kan. Awl² je best. Mcm penthouse mnyampah aku.
Sep-24,2021 13:07
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

팀윩
@teamyulk
Dongsik 🤝🏻 Juwon
best partners in police kdrama
Sep-24,2021 13:01
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

🌼
@matchayogurtt
BEST KDRAMA FOR ME. Ini BAGUS BANGEEETTT. Semua2nya bagus dari akting, script, OST, wah semuanya asli top-tier. Detail parah dramanya, keren abis. Ini satu dari dua drama yang lgsg gue rewatch sehabis kelarin episode terakhirnya KARENA segamau itu pisah dari drama sebagus ini🥲
Sep-24,2021 11:31
Suka:0   Retweet:1
                        
Tweet URL

Le 🍀
@chikiberhadiah
@kdrama_menfess Sumpah iya banget :( Yoo Jiho best boiii dah
Sep-24,2021 10:50
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

🌙
@callunarrise_
@kdrama_menfess Putra mahkota lah.. Best bgt
Sep-24,2021 10:16
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

K-Drama Menfess
@kdrama_menfess
•kdm• best Ju Jihoon drama versi kalian apa?

Sep-24,2021 10:06
Suka:30   Retweet:1
                        
Tweet URL

sendamiracle
@revolusiygada
@kdrama_menfess ANDAI my gf is a gumiho dan homcha main di waktu dan thn yang sama
BEST COUPLE jatuh kepadaa
Sep-24,2021 09:32
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Melly bagi orang cantik 🌼
@mellyalisha
Sekarang kan selalu hujan kan, fuhh best gila if tengok kdrama sambil makan biskut sedap ji nii dah lah harga dia RM6 jurr for minipack tauu haa


Sep-24,2021 09:11
Suka:2   Retweet:1
                        
Tweet URL

😈kanekireen
@areenishungwy
Memang suka historical kdrama, mostly based on true history and diorang punya love story pun tak cringe macam yang sekarang.. ade watak jahat pun watak jahat yang best pandai menjiwai watak dia so best tengok even repeat, macam empress ki tu best gila line story dia.
Sep-24,2021 09:07
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

äkë
@akedisini
Aku syak hype Squid Game ni mcm Joker je. Tibah jah semua org claim the best kdrama, this show taught me blablabla.
Sep-24,2021 08:42
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

🌹
@4liazati
Setiap kali nak weekend mesti rasa tak tentu hala.. rasa gelisah.. aku sunyi sgt ke ni 😂
Ade kdrama yg best tak? **taknak yg on going skrng. Kalau boleh nak marathon terus bagi habis.
Sep-24,2021 08:24
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

axu axu axu axu
@elllprofesor
@dandelions_star Last OaO dlm 4 minggu lepas. Pstu ade jugak try tgok Love Crossed 1 ep. Best je tp sbb mood tkde tak smbung smbung lagi. Terbalik lah dgn i haha i skrg mmg mood kdrama
Sep-24,2021 07:48
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

🌹
@CamiliaAwani
Oh lagu dia pun best hahahahha banyak betul kumpul ost kdrama and cdrama
Sep-24,2021 02:09
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Catto
@_____n_____u
Yg ni @na_mstfa tapi yg kdrama remake tu takyah tgk hahaha org ckp tak best, kita pun tak penah tgk. Follow yg jepun punya je
Sep-24,2021 00:15
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

claire
@clerful
🥺🥺🥺🥺 yan ang best kdrama ng mundo
Sep-24,2021 00:11
Suka:2   Retweet:0
                        
Tweet URL

𝓏𝒾𝑒𝓇𝒶
@Zierarzmn
kdrama pun tkda yg best best skrg
Sep-23,2021 23:59
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

Hai
@ZNadhilah
Apa lagi eh anime best dekat netflix, almost kdrama yang nak tengok tak de dekat netflix, sekarang layan anime je ni
Sep-23,2021 23:12
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Aiden’s Mum 🧝🏻‍♀️
@hdayyy
@FaizuddinZukri kdrama. best, ala2 hunger games, tp lebih banyak main emosi haha
Sep-23,2021 22:48
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

@sunflow3rmin_ suspended 🥲
@minchuliee
@ahjussisstan tmi tu first kdrama seung gi after back from military saya tgok sbb dia lah haha tapi nmg best kdrama tu japgi saya tgok
Sep-23,2021 22:23
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Nurkariema
@nrldaud
The Untamed masuk list hibernasi semula sbb I penat dengan drama banyak sub plot.

Love Is Sweet best tapi lepas 28 episod dia bosan sikit.

Jun Jianling tengok sebab Peng Xiaoran tp hero dia bosan tak pandai berlakon😂

It's not kdrama. So ok je tengok pelan2 x yah rushing.
Sep-23,2021 22:21
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Bella P Nuradilla
@Bellanuraa
Pantes si iniii.. one of the best kdrama yg pernah aku liat🔥
Sep-23,2021 22:01
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

𝙨𝙝𝙞 ∞
@curlymyung
No offense but sejak non kpop malays tgk kdrama dia jadi tak best, acah "lesson from this kdrama/kmovie..." pastu over hype drama yg femes je. drama lain tak tgk pun entah² tak tahu pun wujud. pastu acah dia lah terpaling tahu kdrama 💀
Sep-23,2021 22:01
Suka:18   Retweet:8
                        
Tweet URL

Shaz
@shazylaara
Best citer kdrama high class ni.. tpi tu lah seksa nak tunggu seminggu dua kali je
Sep-23,2021 21:29
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

can u
@pethrue
@kdrama_menfess BEST IPAR SEJAUH INI! ga saling tusuk menusuk dan jadi super woman!
Sep-23,2021 21:25
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Riska Kojongian
@Riskabrigitta
@kdrama_menfess Kalian harus nonton I live alone yg guest nya Ahn Bo hyun . Dia the best banget. Dia ga malu bilang walau dia dapet peran di DOTS dia masih part time jadi kuli bangunan. Dan dia sesayang itu sama mamanya guys..
Sep-23,2021 21:20
Suka:3   Retweet:0
                        
Tweet URL


@AfiqSfq
Kdrama best semua tengah ongoing, reput lah nak tunggu habis
Sep-23,2021 21:16
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

qiella zulkifli ™
@are_qiella
halah2 baru layan satu kdrama bukan main teach2 bagai..padahal byk lagi kdrama yg lagi best and byk moral🤦🤦
Sep-23,2021 21:04
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

cindy🧚‍♀️
@shindaepyonim
@kdrama_menfess Beyond evil lah. Best drama baeksang. 👍
Sep-23,2021 21:03
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

farissa
@rosellarsln
actually kdrama ni memang layak n best
Sep-23,2021 20:50
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

Yoong 🌻
@preciousctri__o
@kdrama_menfess The best tsundere man ever. Abis nonton ini nonton hosplay keliatan bgt bedanya sifat dia :)
Sep-23,2021 20:42
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

aurora.
@_abcdj
best kdrama 🤎🤎🤎
Sep-23,2021 20:38
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ⁿⁱᶜᵒˡⁱⁿᵉ
@prod_jennie
iontbo best kdrama yup
Sep-23,2021 20:35
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

sinmimsin
@shimaliffaainya
Best gilo aih drama ni. Kdrama y bertemakan jom balas dendam kt si kaya celaka, y ni plg best y aku pernah tgok so far.

Mad Dog, Recommended!!!

#MadDog

Sep-23,2021 20:33
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ce ❃
@junghwanaaa
@kdrama_menfess Gak bisa sih best duaduanya
Sep-23,2021 20:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

anne
@nafisahzailani
SIAPA RAJIN NAK BAGI LIST KDRAMA YG BEST PASAL LAWYER CAUSE I CANT GET ENOUGH!!!
Sep-23,2021 20:08
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

𝓎𝒶𝓃𝓃
@nrazyann
aku start tengok kdrama dah lambat. banyaknyaa cerita lama best best
Sep-23,2021 20:05
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ka¡¡¡💫💎
@wmatchajs
@uyushushu @kdrama_menfess Ga ngeh😭😭😭 dia juga pernah muncul di best mistake??? Tpi gua ga ngeh plisss😭😭😭
Sep-23,2021 19:19
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

nemoi
@cheerfall
@kdrama_menfess 1. culture shock abis liatnya
2. degdegan level 1
3. seru bgft iniii
4. plg ngebuat emosional bnran
5. palinh best of the best krna greget abisss
6. b aja wkwk krn tau psti gihun yg menang
Sep-23,2021 19:01
Suka:5   Retweet:0
                        
Tweet URL

cp
@itscptime
@kdrama_menfess semuanya best, belio gapernah gagal dramanya😭
Sep-23,2021 18:53
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Fara jual Aurora Gift Box | Thermos Nama✨
@faraawanis
P/s: Ada 4 big pack samyang & 2 spicy samyang in cup 🍜

Sumpah best tengok kdrama kalau stok banyak ni weh 🤩
Sep-23,2021 18:50
Suka:1   Retweet:1
                        
Tweet URL

axu axu axu axu
@elllprofesor
Annoying sih non kdrama fan ni tibeee Squid Game biasa je tp sbb korean drama so biasa lah semua puji melambung ehh lah dh diorg rasa SG best so diorg puji lah. Let people enjoy things!
Sep-23,2021 18:45
Suka:10   Retweet:0
                        
Tweet URL


 Best Kdrama (Twitter)







Greuther fürth vs Bayern   Marco motta   Alter Ego   ITZY   Bajirao Mastani   Cádiz vs Barcelona   Persija Jakarta vs Persela Lamongan   Persebaya vs Bhayangkara FC   Roma vs Udinese   Aziz Syamsudin   
Innalillahi   #MyUniverse   JISOO AIRPORT GODDESS   Waspada Jangan Lengah   #MobilitasTetapProkes   #HITCeaJ   #jodohditanganantono   #sticker2ndwin   1 BILLION GALAXIES FOR RM   The Feels Concept Photo 3   komisi iii atensi peti sulut   MC JENO   Selamat Hari Tani Nasional   Yusril   hyunjin aotm for october   BEM SI   indonesia tangguhtumbuh   Vaksin Lindungi Kesehatan   ZHONG CHENLE THANK YOU   updatemingguan gerindra   loco is here   LALISA NEW PERFORMANCE   kerjautk indonesiaraya   KAI SEOUL FASHION WEEK   Celengan   Menyambut Seruan Allah   Pagii   Azis Syamsuddin   bersatu ikut vaksinasi   syariah islam kaffah   Baju   

ArgentinaAustraliaBrasil
CanadaDanmarkDeutschland
U.K.U.S.A.España
FranceभारतIndonesia
Italia日本Mexico
PhilippinesРоссия
ประเทศไทยTürkiye