Berita Terbaru & Panas secara real time.






Galatasaray vs Lazio   Tottenham   Aerox   Dinamo Zagreb vs West Ham   Uel   Roma vs CSKA Sofia   Prakerja Gelombang 21   Liverpool vs Milan   Man City vs Leipzig   Atlético Madrid vs Porto   
#HospitalPlaylist2Ep12   #CaratSelcaDay   #DIMENSION_DILEMMA   #ThankYouForTheWiseLife   #ARSunshineDay   DOWOON   terus kita turunkan   RECORD BREAKING FILTER   bin vaksinasi santri   OUR BUNNY IS HOPPING FUN   wanita jugabisa   belanegara pembalapwanita   resonance 100m   Sampaikan Dengan Tertib   congratulation chanyeol   IKEA   pilotwanita pesawat vvip   happy birthday jae   sma vs sekarang   OHSAA FOOTBALL 2021   Vaksin Lindungi Indonesia   DANCERACHA X ETRO   vaksin indonesia sehat   CONGRATULATIONS JIMIN   KAIst   PPPK   iPhone 13   AGUST D RECORD SETTER   Hosplay   Kamis   MIDZY   

 

Informasi terbaru tentang Dekat



Kak Mira #WeListenPack 🏴
@mighvv
I rasa dah dekat seminggu lebih I rasa penat sangat dengan semua benda. Burnt out gila-gila. Tapi apa boleh buat, kerja kena tetap jalan.
Sep-15,2021 19:21
Suka:187   Retweet:108
                        
Tweet URL

Papai
@zarryhendrik
Ketika sekali lagi ia memilih sepi, dan selang beberapa lama ia berada di dalamnya, ia berkata, "ah, terlalu jauh untuk mengulang lagi dari awal, terlalu dekat untuk menjadi diri yang dulu". Lalu, sepi menelannya.
Sep-15,2021 20:59
Suka:116   Retweet:68
                        
Tweet URL

Gramedia Pustaka Utama 📕
@bukugpu
Dalam rangka merayakan hari lahir #AgathaChristie pada 15 September ini. Mari kita melihat berbagai pencapaian, pengalaman, dan warisan sang Queen of Crime dengan lebih dekat dalam infografis AGATHA CHRISTIE A LIFE IN NUMBERS. 🖋
@agathachristie @fiksigpu #bukugpu
Sep-15,2021 15:59
Suka:37   Retweet:25
                        
Tweet URL

Kalaweit Radio
@kalaweit991FM
Mau makin dekat sama Kalaweit Radio add pin BBM 520D52FE akun Istagram : kalaweit991FM
Sep-17,2021 05:20
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Ts. Zen
@A_Defend_D
@SufyanSaufi Hahaha. Anjir ! Yang video dekat kedai makan tu mana.? Yg cerita kisah percintaan kawan kita tu.?
Sep-17,2021 05:15
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL



DiRumahAjaCariCuan
@masihkecilsaja
Selamat Pagi Landak ,
Seberapa dekat dan hangat keluargamu?

Mau berlangganan paket ruang belajar 2 Tahun 2021/2022?
Gunakan kode Voucher DISKONDAFTAR dapat potongan 62%

RECORD BREAKING FILTER
Sep-17,2021 05:15
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

All About DConan
@About_Conan
"Saat di dekat Conan, aku bisa menghitung dgn tepat karena aku menghitung dari degupan jantungku." -Ayumi Yoshida
Sep-17,2021 05:14
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Irfan D'sc
@DscIrfan
seseorang yang dekat
Sep-17,2021 05:14
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

newsutd
@newsutdofficial
Pemulihan bahu Marcus Rashford lebih cepat dari jadwal. Dia melakukan tiga sesi rehabilitasi sehari dan kemungkinan akan meningkatkan pelatihan dalam waktu dekat. (@henrywinter) #newsutd
Sep-17,2021 05:14
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Karlzz Kecyk's IV
@Devil_Boyzx
"Rindu gurau manja kau dekat aku"
Sep-17,2021 05:13
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL



  Berita Terbaru
Doa Jumat Pagi Anjuran Rasulullah
Sep-17,2021 03:20
Suka:16   Retweet:5
 NU Online @nu_online

 Lihat Tingkatan Berita Terbaru

Narulitha Margareta
@mnarulitha
Cinta, jangan jauh-jauh. Karena, yang dekat yang melekat
Sep-17,2021 05:13
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

habibah
@habibahajaa
Liat bioku. Jadi jgn kaget kadang aku sok kenal sok dekat wkwk. Jan ilfeel ya :)
Sep-17,2021 05:12
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Firdaus Adnan
@Chickymemey
Hai Awak :D Awak Baik Kan ? :( Tolong Buat Close Friend Dekat Saya :v Saya Dah Buat Dekat Awak :) Kbye #Tolong Buat Close Friend
Sep-17,2021 05:12
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ازمول حافظي
@mumuyakyakyee
Bangun nak subuh. Tengok2 mak aku dah bertukang dekat dapur. Lepas solat, masuk dapur, eh breakfast dah siap. 😂
Sep-17,2021 05:11
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

在須清崇
@kiyoarisu
@KazuUsaka Arisu masih menyamankan posisinya dan sesekali melirik Usaka. Melihat pria itu dari sini rasanya begitu dekat, Arisu tidak menyangka jarak mereka bisa sedekat ini.

“Aku senang Usaka-san mau menemaniku hari ini.”
Sep-17,2021 05:11
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL



àya
@sy4eelilyaa
what u give, u get back. semoga apa you buat dekat i dulu, karma balik dekat you.
Sep-17,2021 05:11
Suka:3   Retweet:0
                        
Tweet URL

Im YoonA
@SF_GGyoona
Yoona adalah anggota yang paling dekat dengan anggota-anggota super junior, terutama Leeteuk, Eunhyuk, Yesung, dan Ryeowook
Sep-17,2021 05:11
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Humor & Motivasi
@HumorMotivasi
Kadang masalah adalah sahabat terbaikmu. Mereka buatmu jadi lebih kuat, dan buatmu menempatkan Tuhan di sisimu yang paling dekat - Humor Motivasi
Sep-17,2021 05:10
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

khaidir! & Hafizah!
@khaidiranuar
kena hati hati. kerap ada geng geng ni. dekat subang pon sama
Sep-17,2021 05:10
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

KamusCowokKamusCewek
@KCKC_FansPage
GALAU itu bukan di putusin, atau diselingkuhin, GALAU itu ketika kamu ada di dekat aku, tapi aku ga bisa dapetin kamu #KCKC
Sep-17,2021 05:09
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL


  Berita Terbaru
Hedonisme warga New York era 1980-an dalam foto hitam putih.
Sep-16,2021 22:00
Suka:73   Retweet:10
 VICE Indonesia @VICE_ID

 Lihat Tingkatan Berita Terbaru

dvlzr
@Dvlzer
@AbizarDeLonge @jajanterooss @poncooopw @idlasupaldi @supertatang Ciderum : cinta dekat rumah
Sep-17,2021 05:09
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Jona
@jonasmonkeys
Saat hal yg dulu diharapkan kini terasa makin dekat untuk didapat lantas hati malah ragu pada kemampuan diri
Sep-17,2021 05:09
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

fiantCo
@fiantCo
@UmarChelsea_75 MashaAllah..!
Lindungi mereka Ya Allah..
Salam utk bapaknya, 'agar anaknya jg dipakaikan helm' meskipun jaraknya dekat
Sep-17,2021 05:08
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

fit
@Idelfoy
@H_Bakkaniy pernah dengar ceramah ustaz Azhar idrus, nak baca tanpa wudhuk boleh tapi pastikan jari tak kne ayat Al-quran tersebut, boleh sentuh screen tapi sentuh dekat bahagian kosong yg tiada ayat
Sep-17,2021 05:07
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Nama tidak boleh kosong
@yulianis_24
pagi sayang,
doain aku bisa perbaiki diri ya
smoga next kamu jd enggak risih dekat akuu 😊 bismillah
Sep-17,2021 05:04
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

🦋
@haaainul
Routine time senggugut
1) minum air suam panas
2) sapu lotion mustajab
3) tuam air panas dekat perut
Sep-17,2021 05:03
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Sinta Soemardijono 🇮🇩
@Sintamahalona
@__AnakKolong @KPK_RI Yg 'dekat' sepertinya tdk kelihatan 😱
Sep-17,2021 05:03
Suka:3   Retweet:1
                        
Tweet URL

Nun
@nununazman
pagi semalam bangkit tidur terhantuk kaki dekat besi katil pastu pagi ni bangkit tidur baru rasa sakit + lebam beso 🤣 ni kalau mak nampak ni mau diberi tazkirah ni
Sep-17,2021 05:02
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Haji News
@hajinewsonline
Berpotensi Gagal Bayar Utang, Menkeu AS Ungkap Bencana Pasar Keuangan AS Semakin Dekat
Sep-17,2021 05:01
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

🇲🇾❤️🇵🇸 #MalaysiawithPalestine
@apipxblo
@ejen_ali @zhafvlog Ada tayang dekat disney plus ke?
Sep-17,2021 05:01
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

thenazmiy
@thenazmiy_
@fazlihalimmedia Beli custom casing tulis 13 pro dekat belakang. Baru awek datang dekat terus.
Sep-17,2021 05:00
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

wahii
@wahii_wahidah
@qillsmollmy Done ✅
Hai, thanks for this best giveaway awak ! Kalau ada rezeki, saya nak crimebites sbbnya selalu nmpk brand ni lalu lalang dekat tl, status and story, tp masih blom direzekikan utk beli,😢 Moga rezeki awak mencurah curahnya sbb sudi brkongsi rezeki yg super best cm ni 🌹✨
Sep-17,2021 04:59
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

gapapabeda
@puputanmargana
Maok kau perampok, pencuri, begal, pemakai sabu, mantan napi, lonte, koruptor, orang kiri orang kanan, kau tetap kawan aku.
Tapi kalo kau niat nak dekat orang yang aku sayang kau musuh aku.
Sep-17,2021 04:56
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

NeshPeter
@_vanes05
Lo ngedeketin gue,karena lo ngerasa disisihin teman akrab lo kan? Maka.a lu dekat sama gue, dasar,
Sep-17,2021 04:54
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Suluk🕊️
@kalam_nawawi
"Orang yang menyebarkan selawat diantara umat manusia (mengingatkan orang untuk berselawat kepada Rasulullah) dia akan menjadi orang yang paling dekat dengan Rasulullah."

-Habib Umar bin Hafiz-
Sep-17,2021 04:54
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

شفيقه ارينا
@Syafiqah_Arina
rindu nya dekat mak pepagi ni 🤍🌼
Sep-17,2021 04:54
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Sendra Ribka Rawis
@RawisRibka
@Alghazali1_ Jadi teman dekat aja..😁😁
Sep-17,2021 04:50
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

luge
@lugee_
@nurulladrelia Aku rasa aku tak layak nak bg nasihat bab ni haha. Banyakkan bersabar. Even orang tak rasa apa yg kita rasa, percayalah Allah uji sbb dia nak kita laagiii dekat dgn dia. Semua ujian manusia tak sama. Apa-apa pun semoga dipermudahkan semua urusan sis. Amin. (sending a virtual hug)
Sep-17,2021 04:49
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Morning FACT
@FactMorning
98% dari perkosaan dan pembunuhan dilakukan oleh keluarga dekat atau teman korban.
Sep-17,2021 04:49
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

PEMUDA SULIT
@666Ardian
Dekat, menetap, berubah lalu pergi.
Rutinitas zona pengangguran.
Sep-17,2021 04:47
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

yankolin
@ayahnayaka
@RizalGazali2 @artnur @WahabWahabbb911 @Edhie_Baskoro Yang pasti itu bukan toll cisumdawu. Saya pernah melintas di dekat tunnel tsb, sengaja utk melihatnya. Jarak antar terowongan lebih dekat dibanding digambar. Yg di cisumdawu juga keereen.
Sep-17,2021 04:47
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

DEEPAK MITTAL
@deepakksp
renaJKT48 denniserfindo JABODETABEK_ Jangan Pergi Dekat,
Sep-17,2021 04:46
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Risqi Aditya
@risqiaditya984
Tuhan, damaikanlah hati ini dengan keyakinan bahwa kesulitanku hanya sementara dan penyelamatanku sudah dekat. Aamiin
Sep-17,2021 04:43
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

누히다 야 🇲🇾🇵🇸🌻
@hidayahnizar_hn
@bellakhann Perempuan kedua tu tak takut ke couple dgn lelaki tu. Dekat anak bini dia pon dia boleh curang and siap pukul bagai. dia tak rasa ke dia akan menerima nasib yang sama kalau dia kawin dgn laki tu. haihhhh
Sep-17,2021 04:43
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

diarisara
@diarisarax
Seminggu cuti,seminggu aku x rest sbnrnya. Aku rindu dekat mimi tapi dia xlayan aku. Allah aku letih,tapi aku rindu.
Sep-17,2021 04:42
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

home wife
@homewife08
Baru bangun boy, kok tanganku gk putih yaa, kbanyakan pegang sayur yg panjang.
Spertinya akan ada event dlm wktu dekat, soalnya suami dah dapat jatah n akan kerja shif malam lagi, sendirian wajib ber event😋😋😘

Sep-17,2021 04:42
Suka:18   Retweet:7
                        
Tweet URL

Mr J
@mrdanialmhmd
Bila dah makin dewasa ni, baru sedar yang mindset tu penting. Kalau masih stuck dekat "malas ah", "nanti orang cakap ape", "dah terlambat dah","alah esok la buat", sampai bila bila pun takkan grow
Sep-17,2021 04:40
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

AzmanIsrak
@AzmanIsrak
Kadang2 terfikir,remaja-remaja yang suka buat DRAMA dekat Twitter ni,mesti bila satu saat dia dah matang.Dia akan malu dengan kisah lamanya.
Sep-17,2021 04:40
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

•aru 🌄 | DTIYS PINNED📌
@arushanikaa
Kangen banget gambar tradi atauga ngelukis si kanvas.. tapi kalo ngelukis gitu butuh effort dan waktu lebih :' sedangkan skarang masaku sibuk banget :' pengen cepet" libur panjang tapi kalo udah libur tandanya utbk semakin dekat huhuu😔😔😭😭
Sep-17,2021 04:39
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

El D
@eldinaeld_
1. follow-up acara 21 agustus sedikit berbuah hasil. aku akhirnya masuk grup walau untuk event dalam waktu dekat terpaksa excluded karena ternyata ada 1 sesi yang kulewatkan dalam jeda 25 agustus dan ketika aku join grup.

but i can't just thank enough ✨
Sep-17,2021 04:38
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

bell
@snhudaa
@mhdazhrn dekat dengan family tu la yang terbaik. senang apa apa jadi 😬
Sep-17,2021 04:38
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Tomi Kalaza
@tomikalaza
@pugsemangat3 Semangat Bapak Sender, moga dapat jodoh yg lebih baik & lebih dekat juga.
-
Saya 7th jadi PNS (Pusat, dgn banyak kantor vertikal) pun teman² saya seangkatan yg akhirnya saling nikah, beberapa udah resign (yg cewek) biar ngga LDM-an sama suami.
Sep-17,2021 04:34
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

BLADE☇
@Rep25_
Kadang masalah adalah sahabat terbaikmu. Mereka buatmu jadi lebih kuat, dan buatmu menempatkan Tuhan di sisimu yang paling dekat.
Sep-17,2021 04:33
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Rio Sapa
@riosapa
Dekatkan dirimu dengan Tuhan. Semakin dekat hidupmu dengan Tuhan, semakin terasa ringan beban hidupmu.
Sep-17,2021 04:33
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

@is_pelssy
@is_pelssy
@janov20 Nah tuh sama² di Jakarta dekat😁
Sep-17,2021 04:30
Suka:1   Retweet:0
                        
Tweet URL

Hotel di Balikpapan
@hotelmurah_BPN
Hotel Balikpapan Dekat Pelabuhan di
Sep-17,2021 04:30
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

petrik
@DwiNanang6
@Asriananta20 Semarang dekat ma saya,sya purwodadi gas pol
Sep-17,2021 04:30
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Literasi Bintaro
@LiterasiBintaro
Rumah-rumahan dari daun.

Kreatif, dekat dengan alam.


Sep-17,2021 04:29
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Yoon Bo Mi (윤보미)
@aapinkbm
Dekat dengan Jiyoon 4minute
Sep-17,2021 04:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Ex Avantz
@exavantz
Bila ditimpa musibah jangan tanya kenapa tapi tanya apa kita belajar dan bagaimana kita lebih dekat dgn Allah dgn musibah ini...

Bayan Maulana Haji Wan Golok - Fitnah Akhir Zaman & Fitnah Wanita
Sep-17,2021 04:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Fariza _za
@Farizaza4
hati kata, “nak perhatian, nak manja, nak peluk, nk kasih syg, nak duduk dekat” tp yg keluar ikut logik akal based reaction dia “ nk mrh, pull back, sedar diri, cari point gaduh” knp awk xfaham bila sy cari point gaduh tu sbb sy syg awk la.. nk perhatian..nk peluk..nk bermanja😔
Sep-17,2021 04:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Tiket Pesawat Murah
@TiketPesawat_1D
Pergilah merantau maka akan kau dapati pengganti dari kerabat dan teman-teman dekat (Imam Syafi'I) #TravelQuotes
Sep-17,2021 04:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Hotel Murah di Jogja
@HotelJogjaPro
#jalanjalangratis #ngilanginstres #ngilanginstres hotel bagus di jogja dekat malioboro KLIK
Sep-17,2021 04:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

REFRESH CLOTH
@refreshcloth
REFRESH CLOTH WORKSHOP AND OFFICE STORE AT PERUM PONDOK TANAH MAS JL.RAYA KENANGA BLOK D.12 NO.12(DEKAT PASAR KAGET)TELP/SMS:081210274717/54A22B45
Sep-17,2021 04:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

جي
@NajihahJafri
@latypus Hahahahhaha kan! Aaa faham sangat! Pernah bela ular. So taktahu nak kesian dekat mana satu 🥲🥲🥲
Sep-17,2021 04:28
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

CATALYST
@HendroWibowoYZA
@agusokosarbeni @detikcom Di dekat rumah ada dua warung, yg paling dekat rumah, jualan kayak gak butuh duit, buka tutup semaunya. Kemudian barang gak lengkap, gas dan air galon saja tidak ada, alasan nya gak enak dengan warung satunya lagi. Warung satunya lagi tidak selalu tersedia gas. Nah begitulah..
Sep-17,2021 04:26
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Ars~
@aryotirsasaki
Rasulullah bersabda:”Seorang pemurah hati dekat kepada Allah, dekat kepada Manusia, dekat kepada Surga.”(Shahih Muslim)
Sep-17,2021 04:25
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

fina
@alinhdfina
rindunya nak mandi dekat sungai congkak :(
Sep-17,2021 04:24
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Waralaba Minuman
@Muchomania
Anda hanya dekat dengan mereka yang anda sukai. Dan seringkali anda menghindari orang yang tidak tidak anda sukai, padahal dari dialah Anda akan mengenal sudut pandang
Sep-17,2021 04:23
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

solitude
@SOLITUD333
@SasaSyamsul @diannoppytasari *Merasa terpanggil 🥲😆, andai dekat 2jam perjalanan, gas sudah ini😭
Sep-17,2021 04:23
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Contoh Soal Cpns
@cpnsna
Banyak orang yang sebenarnya sudah sangat dekat dengan sukses tapi sayangnya, mereka kemudian menyerah. (Thomas A. Edison)
Sep-17,2021 04:22
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

love aliando syarief
@skylarkns
Seseorang dgn wawasan yg cukup untuk mengakui kekurangannya berada paling dekat dgn kesempurnaan.
Sep-17,2021 04:22
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Uni
@unity2806
Masih ngakak saama tukang paket yang dah kenal banget sama aku wkwwk

Pas di j&t langsung ngomong, nona yang rumahnya di pantai dekat masjid kn??

Terus di sicepat, wahhhh nona wahyuni b***** akhirnya datang juga ke kantor padahal aku masih parkir motor jirrr🤣
Sep-17,2021 04:21
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

slr) taetae, h
@btzxtae
@rbyjnniex @LUNERPW Awal dekat ama adek gegara kakak minta ice cream iya nggak dek?(?) Adekku yg baik, kiyowo dan seterong, menyukai hal gemes, kalau udah bucin mantul (?) kucing aja dibucinin apalagi cpnya eaak, tim gibah bareng aq, tabah ngadepin kegalakanku pula😭✊ loveme adek eaak❤👁👄👁
Sep-17,2021 04:20
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

rya! ia
@abcdefghendery
@naflsea Iyaa lumayan dekat, tapi Alhamdulillah udah mulai padam
Sep-17,2021 04:20
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

SemutKuning
@myotakagi
first time kena seluk sebab nak check bukaan memang mengerikan . tambah hang tak sakit tapi depa tolong bg hang sakit . teriak tu jangan kata la . tapi Alhamdulillah dapat semua doc dan misi baik² dekat wad .
Sep-17,2021 04:19
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

?????
@bacotkasep
ingatkah sayang, saat dekat kita saling ejek, saling maki, dan saat
jauh kita pun saling ingat, juga saling rindu
#Kalemweh
Sep-17,2021 04:19
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

nurazlin9nine
@nurazlin9nine
saudara sana tidak mahu menjualnya supaya aku dan keluarga dapatkan hasilnya, padahal mereka janji sebelum arwah emakku hidup itu, mereka akan jualkannya, namun, bila arwah emakku meninggal dunia sudah dekat 10 tahun ini, langsung diabaikan wasiat arwah itu, maka,
Sep-17,2021 04:18
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

aswad
@aswadhanafiah
Rindu zaman csgo kena bayar. Walaupun community dekat malaysia kurang tapi feel main tu different from valorant. Sekarang hacker bersepah cem taik.
Sep-17,2021 04:18
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

mhdazhrn
@mhdazhrn
@snhudaa benda kan bole bincang balik dengan adik kau . dekat sini pon banyak keje lagi lah . kat toppen tu ada dua tiga tempat lagi nak pakai orang . cuma kene rajin cari jee . kl kos sara hidup die tinggi . dan lagi satu . aku taknak kau jadi macam dulu balik . aku harap kau faham lah
Sep-17,2021 04:17
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

L 🦋
@n1bma_
Found another treasure! Lagi legend, zaman diploma 😂 Siang nanti post dekat status!
Sep-17,2021 04:15
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

qai ♪
@hanonenu
aku dah lama perasan yang aku boleh nampak perangai aku dekat svt like ada 2/3 member sama beb and i be like woww amazinggg
Sep-17,2021 04:15
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Nick Kim
@nick_kaaniiwatt
Janganlah give up, kata nak sambung belajr dekat
Chulalongkornuniversity🖤Rangsituniversity
Sep-17,2021 04:11
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

debunga 💮
@fatinrzk94
Boleh beli dekat mana? Nak add to cart nih 🤣
Sep-17,2021 04:09
Suka:2   Retweet:0
                        
Tweet URL

faudia natilla
@gw_faudia
Kadang masalah adalah sahabat terbaikmu. Mereka buatmu jadi lebih kuat, dan buatmu menempatkan Tuhan di sisimu yang paling dekat.
Sep-17,2021 04:08
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Qekwa_
@_njwxxx
@NakKomen Dekat fb memang tak boleh slack sikit mesti pakcik makcik akan jadi gila nak komen ayat sana memang rude masing masing 🙃 tak semua tapi memang ada ya sebab tu pemikiran sana bila komen tak pikir dulu sebelum taip ya akan jadi macam ni lah
Sep-17,2021 04:06
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Syakirin Nadzri 🍓
@Eyreine___
@kingarep_ Stokis | Leader Kedah/Perlis here. Mana orang kedah nak join my team Rocket flava kedah @ nak beli boleh terus click link dekat bawah ni 🍓🍫 #rocketflava #kedah #stokis

https://t.co/959Sgj8kEt




Sep-17,2021 04:04
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

m arso
@marso10033621
@TeladanRasul Allah itu dekat , yang hatinya suka menjauh itu manusia

Sep-17,2021 04:02
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Lii
@buwavelifx
Aduh itu ada event dan deketbgt, mau ikut tapi takut canggung soalnya gaada yg kenal sama sekali:( Mau ngarep juga ada yg ngajakin tapi siapa ya gapunya mutual dekat yg sampe segitunya:(
Sep-17,2021 04:02
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

ayyyitsungku
@HafizSuzaini
@mzulaikhaa It says damaged 🙄 tak tau nak inform orang yang jual or claim dekat courier.
Sep-17,2021 03:59
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

rañae.
@sfghwy
@aemieruls_ jd dekat anak aku , aku upah terus penjahat suruh katok bg retak buang kaki pengasuh tu pulak.🤬
Sep-17,2021 03:59
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

jvadee
@clvudiicv
alamak caesar wu ni, waktu waktu ceni lah dia nak lalu dekat story ig 😭
Sep-17,2021 03:58
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Quran Journal Group 1
@arslan_aqli
Saya akan sentiasa menjadikan ayat Allah (Quran) sebgai sumber rujukan di dalam menghasilkan sesebuah design supaya lebih dekat dgn Allah serta mendapat redhaNya.
Sep-17,2021 03:56
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Tina
@Tinaa_tyass
Hari ketujuh adek pergi
Apa kabar adek di Surga? Ibuk kangen. Dek besok ibuk minta tolong mih jenguk makam adek ya. Maaf ibuk, ayah & kakak belum bisa kesana lagi dalam waktu dekat. Tapi kami selalu berdo'a untuk adek. 🥲
Sep-17,2021 03:56
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Alfi Indragiri
@alfi_indragiri
Kadang masalah adalah sahabat terbaikmu. Mereka buatmu jadi lebih kuat, dan buatmu menempatkan Tuhan disisimu yang paling dekat. #By_Alfi
Sep-17,2021 03:55
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Muhammad Ridwan ©
@RidwanFlood
tak ada kata jauh walau dimulut,terlihat jauh tpi dekat.#MR
-------BOT TWITT------
Sep-17,2021 03:53
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

UNLIMITEDKINDNESSANDLOVE❤🥰
@unlimitedkind
@fahmirusliMFR ASSALAMUALAIKUM, SAYA NAK TANYA BOLEH TAK KALAU SAYA NAK SS TWEET NIH LEPASTU POST DEKAT SOCIAL MEDIA SAYA YG LAIN ?
Sep-17,2021 03:48
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

mr.sparkly boom boom
@sayadipong
@woobiz_id @hrdbacot Suka membantu sesama sambil belajar boundaries, tim nyari kosan dekat sawah supaya pagi2 bisa jalan2 di sawah sembari menikmati angij sepoi dan menikmati sore dengan taburan layangan bocah2 di langit, saya minat kak jawabannya 45 hehe
Sep-17,2021 03:46
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Syaeful Imam
@Syeeeful
@jntexpressid JT3126070610 kenapa udah di bawa kurir dari jam 10.44 WIB sampai jam 18.00 belum sampai lokasi? Padahal Pegangsaan kelapa gading dekat loh? Ada apa gerangan kok jadi jelek ya pelayanannya 😏
Sep-17,2021 03:44
Suka:0   Retweet:0
                        
Tweet URL

Nancy
@NancyVouge
Pepagi dah mengadu dekat gua. Alalalala *
Sep-17,2021 03:43
Suka:4   Retweet:1
                        
Tweet URL


 Dekat (Twitter)







Galatasaray vs Lazio   Tottenham   Aerox   Dinamo Zagreb vs West Ham   Uel   Roma vs CSKA Sofia   Prakerja Gelombang 21   Liverpool vs Milan   Man City vs Leipzig   Atlético Madrid vs Porto   
#HospitalPlaylist2Ep12   #CaratSelcaDay   #DIMENSION_DILEMMA   #ThankYouForTheWiseLife   #ARSunshineDay   DOWOON   terus kita turunkan   RECORD BREAKING FILTER   bin vaksinasi santri   OUR BUNNY IS HOPPING FUN   wanita jugabisa   belanegara pembalapwanita   resonance 100m   Sampaikan Dengan Tertib   congratulation chanyeol   IKEA   pilotwanita pesawat vvip   happy birthday jae   sma vs sekarang   OHSAA FOOTBALL 2021   Vaksin Lindungi Indonesia   DANCERACHA X ETRO   vaksin indonesia sehat   CONGRATULATIONS JIMIN   KAIst   PPPK   iPhone 13   AGUST D RECORD SETTER   Hosplay   Kamis   MIDZY   

ArgentinaAustraliaBrasil
CanadaDanmarkDeutschland
U.K.U.S.A.España
FranceभारतIndonesia
Italia日本Mexico
PhilippinesРоссия
ประเทศไทยTürkiye